Search

Opplev den endeløse friheten, lei en bobil i sommer! Les mer for rabattkode.

Updated: Apr 26, 2020


Det finnes mange måter å reise på, men skal du maksimere opplevelsen mener vi dette er absolutt den beste måten. Pakk klær, utstyr, mat og sett deg bak rattet. Følelsen ved å vite at man kan reise når man vil, hvor man vil, er unik. Du er ikke avhengig av andre og du har mulighet til å finne de vakreste stedene alene.

Eie er stress, det er bedre å leie!

For å gjøre drøm til virkelighet trenger du en bobil! Ja, du kan kjøpe en men det koster deg dyrt. Veiavgift, forsikring, reparasjoner, dekkslitasje, og timesvis med frustrasjon.

I tillegg er det ikke spesielt bærekraftig om alle eier hver sin bobil som kun kjøres 2 uker i året. Løsningen er å leie, ikke eie.
Vi har biler som ikke bare er sjarmerende, men også vanvittig praktiske. Våre bobiler er så små at det føles ut som en vanlig bil. Lette å parkere, gode å manøvrere og behagelige å kjøre - noe som er et bonus på våre norske, smale veier. Stort sett alle våre biler har det verdenskjente Westfalia interiøret, som baserer seg på et tidløst design. Et design som nesten er uendret siden 80-tallet, og det sier sitt.Hele verden drømmer om å se det vi har i Norge, med bobil kan du se alt på en tur!

Men, hvorfor reise med en bobil rundt i Norge? At nordmenn reiser sørover for lave priser og høye temperaturer er ingen hemmelighet. Men, har du selv dratt på oppdagelsesferd i eget land? Midnattsol, fjell, fjorder og nordlys er noe resten av verden drømmer om å få se og oppleve. Alt dette har vi i Norge. Alle prater om Geirangerfjorden, Preikestolen, Trolltunga og Kjeragbolten, men har du selv vært der? I år er nemlig året.
Besøk disse attraksjonene, men ta deg også friheten til å svinge av på de smale norske veiene, og opplev de mindre attraksjonene på veien. Som å overnatte på Dovrefjell i en bobil, og se på de ville moskusoksene som lever der. Eller langs elvebredden på et sted du fant på veien, og våkne til en fantastisk utsikt. Det fine med å reise med bobil er at friheten er uendelig. Kjør hvor du vil, parker hvor du vil og sov hvor du vil. Norge er et av få land i verden som har “allemannsrett”, nå er det på tide at du benytter deg av den.Alle bilene har kjøkken med vannsystem og kjøleskap, noe som åpner opp for å lage relative sofistikerte middager. Størrelsen på kjøkkenet er perfekt for 1 person, så de andre i bilen får stå for underholdningen og oppvasken. Dersom du står helt uten ideer for hva du skal lage, så la deg inspirere av hva andre har gjort:: https://www.instagram.com/explore/tags/vanlifecooking/De fleste bilene våre har to etasjer med 1 stor seng hver. Det betyr at man faktisk kan sove 4stk i hver bil! Vår anbefaling er 2 personer, men er man gode venner fungerer 4 stk helt fint. Det beste med å sove i bilen er friheten ved hvor du kan sove. Ikke gå glipp av opplevelsen ved å våkne opp til turkist vann, storslåtte fjell og frisk luft...og det på utsiden av skyvedøra.

Første 20 kunder får 15% rabatt på hele bookingen!

Ikke vent med å bestille til alle bilene er utleid, da blir det ingen roadtrip i sommer! Vi har 100% penger tilbake garanti ved avbestilling hele 15 dager før ankomst, så ingen grunn til bekymring. BOOKINGSIDE

Dere trenger feie og vi trenger kunder, så for å møtes på midten har vi laget en rabattkode. Bruk “sommer2020” ved bestilling for å få 15% rabatt på hele bookingen. Det betyr at du sparer 1700kr per uke du bestiller, og i praksis får du en overnatting gratis.

Håper vi sees:)


TILBAKE